Gala Fotbalului din Rezina (video)

Miercuri, 23 decembrie, în sala mică a Palatului de cultură a oraşului Rezina a fost desfăşurată Gala Sportului 2015, în cadrul căreia au fost numiţi cei mai buni fotbalişti ai raionului.
La eveniment au fost prezenţi Eleonora Graur, Preşedintele raionului Rezina, Arcadie Muşinschi, Vicepreşedintele raionului Rezina, Vasile Gobjilă, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal, primari din localităţile raionului, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în raionul Rezina.
Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Mircea Cojocari, Şef al Departamentului Protocol Administrativ.
Echipa Dacia Mateuţi a devenit campioană absolută a raionului Rezina la fotbal, anul 2015, fiind învingătoarea Campionatului raionului, deţinătoarea Cupei Preşedintelui şi a Supercupei raionului. Formaţia Patria Ignăţei a câştigat Cupa raionului Rezina. De asemenea au fost distinşi cei mai activi reprezentanţi ai echipelor de fotbal, dar şi arbitrii.
Cu un premiu special s-au ales 5 fete din raionul Rezina – Ana Bulgac, Suzana Cazac, Mihaela Graur, Elena Gobjilă şi Maria Ţurcan, care în componenţa selecţionatei feminine a Republicii Moldova a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, proba fotbal, la Jocurile Mondiale de vară Special Olimpics.
Dispoziţia de sărbătoare a celor prezenţi a fost întregită de către Mihaela Graur şi membrele Formaţiei folclorice ”Doruleţ”.