Au revenit acasă copiii de la Centrul pentru copii cu Cerinţe Educative Speciale

În seara zilei de 12 august au revenit acasă copiii de la Centrul pentru copii cu Cerinţe Educative Speciale ,,Picături de Suflet” din satul Pripiceni-Răzeşi, raionul Rezina, care au plecat în Georgia pentru a urmări Supercupa Europei, meciul dintre echipele spaniole Barcelona şi Sevilla. Partida a avut pe 11 august 2015 la stadionul „Boris Paichadze” din oraşul Tbilisi, Georgia, şi s-a încheiat cu scorul de 5-4 (în prelungiri) pentru formaţia catalană.

Timp de câteva zile, cei 20 de copii au avut parte de clipe unice şi multe emoţii frumoase, în special ocazia unică să urmărească pe viu prestaţia vedetelor fotbalului mondial Lionel Messi, Luis Suarez sau Andres Iniesta.

Această deplasare a fost posibilă graţie iniţiativei forului fotbalistic european „UEFA Foundation for Children”, a Federaţiei de Fotbal din Georgia în cadrul proiectului „The Birds of Peace”, dar şi a suportului oferit de către Federaţia Moldovenească de Fotbal. Copiii au fost însoţiţi de Alexandra Danilenco, Preşedintele Special Olympics Moldova, Vasile Gobjilă, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal Rezina, şi Nicon Gobjilă, antrenor.

Pe Aeroportul Internaţional Chişinău, delegaţia Moldovei a fost întâmpinată de către Mircea Cojocari, Şeful Departamentului Protocol Administrativ al FMF.

0001 0002 0003 0004