Au avut loc meciurile finale ale Săptămânii Fotbalului European Special Olympics

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Olimpiada Specială din Republica Moldova au organizat pe 22 mai 2015 meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului European Special Olympics.

Competiţia s-a desfăşurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea mai multor echipe din Republica Moldova (băieţi şi fete) de la şcolile auxiliare, formaţii unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, în total circa 300 de persoane.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au fost prezenţi Alexandra Danilenco, Preşedinte Special Olympics Moldova, Nineli Mangasarian, reprezentantul UNICEF Moldova, Radu Rebeja, Consilierul al Prim-ministrului Republicii Moldova, Marina Tauber, Preşedintele Federaţiei de Tenis din Moldova, alţi oficiali.

Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Pavel Cebanu, Preşedinte, Ruslan Berzoi, Vicepreşedinte, Mircea Cojocari, Şeful Departamentului Protocol Administrativ.

În perioada 15-22 mai, FMF împreună cu Olimpiada Specială din Republica Moldova au desfăşurat Săptămâna Fotbalului, fiind organizate jocuri de integrare cu participarea a 2000 de sportivi.